Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Εκλογική Συνεργασία ΔΗΣΩ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με Υποψήφιο Δήμαρχο Ωρωπού τον Γιώργο Γιασημάκη


Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου συνεδρίασε κατόπιν εξουσιοδότησης του Έκτακτου Συνεδρίου η Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης της ΔΗΣΩ στο Πολυδένδρι Αττικής. Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της παράταξης για τα αποτελέσματα των διερευνητικών συναντήσεων και των συζητήσεων της Συντονιστικής Γραμματείας με τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνεργασίας ώστε να ληφθεί με δημοκρατικές διαδικασίες η τελική απόφαση συνεργασίας της Παράταξής μας.  
Η ΔΗΣΩ ανταποκρινόμενη στο αίτημα της κοινωνίας του Δήμου Ωρωπού για ευρύτερες συνεργασίες προς όφελος όλων των κατοίκων, πιστή στην καταστατική της αρχή της διαφάνειας και της απάλειψης των παρασκηνιακών προσωπικών διεργασιών που συχνά υπονομεύουν τα συμφέροντα των δημοτικών κοινοτήτων, ανακοινώνει ότι ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η συμπόρευση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη.
Θεωρούμε ότι η συνεργασία των στελεχών και των μελών των δύο δημοτικών παρατάξεων ανοίγει το δρόμο για εξεύρεση συναινετικών λύσεων σε πολλά ζητήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας, μπορούν να κινητοποιήσουν το σύνολο των δημιουργικών και προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας μας, διεκδικώντας ένα νέο Δήμο Ωρωπού πρότυπο κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ουσιαστικής βιώσιμης ανάπτυξης.
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου, θα δοθεί συνέντευξη τύπου των δύο επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ώστε να εξηγηθεί το πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει η ουσιαστική συζήτηση στο Δήμο Ωρωπού για το ποια κατεύθυνση  θέλουμε να ακολουθήσουμε  στη βάση των νέων δεδομένων του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού και σύμφωνα με την καταγραφή πλέον των 3 ετών διοίκησης από τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου.
Ο Δήμος Ωρωπού χρειάζεται ένα Νέο Ξεκίνημα. Χρειάζεται μια ηγεσία που να σέβεται τις συλλογικότητες, που να διαπνέεται από δημοκρατικό και προοδευτικό πνεύμα, να μην αγκυλώνεται σε κομματικές παρωπίδες και να εργαστεί με αφοσίωση για την Πρόοδο του Ωρωπού χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς. Ο επικεφαλής της ΔΗΣΩ, Βασίλης Οικονόμου, η Συντονιστική Γραμματεία της ΔΗΣΩ και τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξης μας, με ευθύνη και αποφασιστικότητα θα στηρίξουν τη Νέα Παράταξη που δημιουργείται ως αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο δημοτικών παρατάξεων. Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι σε λίγους μήνες ανοίγει μια νέα σελίδα για την πορεία του Δήμου μας.


Για τη ΔΗΣΩ
Η Συντονιστική Γραμματεία
Βασίλης Οικονόμου (Πρόεδρος)
Δημήτρης Αμανατίδης (Καπανδρίτι)
Ελένη Βαρνάβα (Καπανδρίτι)
Σωτήρης Βασιλάκος (Πολυδένδρι)
Γιάννης Βλάχος (Αφίδναι)
Τάσος Δέδες (Αφίδναι)
Γιώργος Κούρτης (Κάλαμος)
Ελένη Κωνσταντίνου (Αυλώνας)
Κώστας Λέκκας (Αυλώνας)
Βασίλης Μπιλίρης (Μαρκόπουλο)
Δημήτρης Οικονόμου (Καπανδρίτι)
Φίλιππος Σιδέρης (Αυλώνας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου